Simon Molander återvänder!

Simon Molander återvänder till Carlstad United!

Simon Molander var med och förde upp Carlstad United till division 1. Hans starka säsong 2014 gjorde att han säsongen 2015 representerade Degerfors IF i superettan. Begränsad speltid gör nu att han efter 1 år återvänder till Carlstad United.

”Simon känner vi väl och vi vet att vi får en speedig hårt arbetande forward. Simon är idag CU:s meste målskytt och vi räknar med att han ska dryga ut den ledningen ytterligare under de kommande åren.” säger Lars Warnestad medlem i sportgruppen.

Simon ser fram emot att komma tillbaka till Klasmossen och Tingvalla och säger att: ”Tiden i Degerfors har varit lärorik. Jag hade hoppats att få göra lite mål i Superettan också, men så blev det inte. Känner mig riktigt sugen på att få spela i CU igen och att kunna bidra med det som jag är bra på. Jag känner ju grabbarna och klubben sedan tidigare så jag vet vad jag kommer till och det ska bli riktigt kul.”

Årets trupp börjar nu ta form. ”Vi har fler kontraktsförslag ute och de börjar trilla in nu. Sen är givetvis tränarfrågan en pusselbit som kommer göra att många kan ta det slutgiltiga beslutet. Det ser bra ut och vi ser fram emot ett spännande 2016” avslutar Lars Warnestad.

Alla aktuella nyheter