Sebastian Bellander klar!

Under lördagen skrev Sebastian Bellander på ett kontrakt på 1+1 år med Carlstad United. Därmed har föreningen hittat en ersättare till Björn Jingfors i backlinjen. Sebastian kan även spela i en defensiv roll på mittfältet. Sebastian är fostrad i BKV Norrtälje där han senaste säsongen spelade i division 2.

Sebastian Bellander - nytt tillskott!

Sebastian Bellander – nytt tillskott till Carlstad United!

”Sebastian har gjort ett bra intryck i de två träningsmatcher han deltagit i. Han har en bra passningsfot och är bra i duellspelet. En bra kille både på och utanför planen, som vi kommer ha glädje av i många år framöver. Ett riktigt bra nyförvärv som passar bra in i vårt CU-gäng” kommenterar CU:s sportansvarige Lars Warnestad det senaste nyförvärvet.

Vi hälsar Sebastian varmt välkommen till Karlstad! En intervju med Sebastian kommer att finnas på hemsidan inom kort.

Alla aktuella nyheter