Truppen förstärks med två spelare

Carlstad United förstärker truppen med två spelare! Det handlar om ytterbacken Marcelo Oyarzo Paine och mittfältaren David Korneliusson, som båda två har tränat med laget under en längre tid.

Marcelo kommer från spel i Division 2, där han representerade Aspudden Tellus. David kommer närmast från Ytterby IS, som föregående säsong trillade ner från Division 2 Västra Götaland. Båda dessa spelare har imponerat tillräckligt mycket på lagledningen och det är nu alltså klart att de båda kommer spela i Carlstad United den kommande säsongen. Marcelo har tecknat ett kontrakt på ett år och David är utlånad från Ytterby. Vi önskar de båda varmt välkomna till Carlstad United!

Intervjuer med spelarna kommer finnas på hemsidan inom kort.

Tobias Johansson i sportgruppen kommenterar förstärkningar på följande vis:
”David är en spelare som vi tagit hit på lån från Ytterby IS. Han var med och tränade med oss redan i höstas och gjorde då ett bra intryck. Efter lite turer fram och tillbaka så är det nu klart att David spelar med oss säsongen 2016. Jättekul såklart, David är en hårt arbetande mittfältare med bra egenskaper. Skall bli kul att följa honom i år!

Marcelo är en spännande kille som kom på provspel tidigt i vintras och visade framfötterna både på match och i träning. En kvick teknisk spelare som tar steget från Stockholm till Karlstad och har stor potential och är redo för nya utmaningar. Han kommer också bli intressant att följa!

Det är mycket glädjande att dessa två nu tillhör oss!”

Alla aktuella nyheter