Eric Jernberg är tillbaka!

Idag kan vi presentera en riktigt kul nyhet här på hemsidan! Eric Jernberg, med flera säsonger i Carlstad United bakom sig, är nämligen tillbaka i Carlstad United! Den kreativa mittfältaren kommer närmast ifrån Degerfors IF och spel i Superettan.

Eric kommer först och främst att verka som individuell tränare i föreningen, men är även registrerad som spelare. Med sin erfarenhet från spel i Superettan kommer han onekligen att bli en bra resurs att ha i föreningen.

Tobias Johansson kommenterar Erics återkomst på följande vis:
”Att Eric är tillbaka i Carlstad United är givetvis fruktansvärt kul! Nu är det ju också så att han valt att göra sin rehab här hos oss och i och med detta skrivit över sig som spelare, med tanke på försäkringar med mera. Men även om Erik inte är fullt återställd i sina fötter så kan han givetvis vara med och bidra med en hel del saker i föreningen och runt A-laget.

Att Eric också skall komma tillbaka i matchform och spela fotboll igen är ju det viktigaste. Om han gör det med oss i år eller hos något annat lag i framtiden, det återstår att se.

Men nu är han i alla fall ”hemma” en stund och det är vi glada för!”

Värmlands Folkblad har skrivit en artikel om detta:
http://www.vf.se/sport/fotboll/eric-jernberg-till-united

Alla aktuella nyheter