Kenny Hildeby förstärker CU under hösten!

Kenny Hildeby, 19-årig anfallare, deltog i helgens träningsläger och CU har nu gjort klart med ett lån från Åtvidaberg FF under hösten.

Kenny är en hårt jobbande, storväxt och stark djupledsgående forward. Kenny har Triangelns SK som moderklubb och har även tillhört Eskilstuna City. Efter ett knappt år i IK Viljan Strängnäs kom Hildeby som 16-åring till Åtvidaberg där han säsongen 2015 fick A-lagskontrakt.

Kenny är utlånad till CU under hösten.

Sportansvarig Lars Warnestad kommenterar övergången så här:
”I samband med övergången av Gustaf Moberg fick jag frågan från Åtvidaberg om vi var intresserade av att låna en ung forward. Efter att ha sett honom under lägret i Göteborg och i matchen mot Qviding tycker vi att Kenny är en spelartyp som vi saknar. Då Simon Molander ännu inte är spelklar efter sin skada garderar vi oss och tar in Kenny i truppen.”

Alla aktuella nyheter