Semir Lakota klar för United!

Uppdaterad med kommentar från Lars Warnestad 19:19.

Efter att Mirhad Abdijanovic valt att lämna klubben för spel i FBK Karlstad uppstod en vakans på målvaktsposten. Den fylls nu av Semir Lakota som går i motsatt riktning då han lämnar FBK Karlstad för spel i Carlstad United! Varmt välkommen säger vi!

IMG_1076

Sportchefen Lars Warnestad kommenter Semir på följande vis:
”Med Semir i laget har vi fyllt luckan när Mirhad oväntat lämnade klubben. Semir har en liknande bakgrund som Mirhad och är bra med fötterna och tack vare sin storlek bra pondus i luften. Hans kontrakt sträcker sig säsongen ut och därefter får vi se hur vi går vidare. Vi är glada att vi fått in en bra målvakt som kan konkurrera med Matte om målvaktströjan.”

Hemsidan har även passat på att ställa ett par frågor till vårt senaste trupptillskott.

Berätta lite om dig själv! Vem är du?
Mitt namn är Semir och jag flyttade till Sverige för ungefär 2 år sedan. Jag flyttade till Sverige för att vara med min flickvän som jag idag bor med. Jag tycker om att umgås med vänner. Jag är en väldigt glad person.

Förutom att spela fotboll så går jag på Komvux för att bli klar med svenskan och för att i sin tur kunna studera vidare på universitetet.

Berätta lite om din fotbollsbakgrund!
Min moderklubb är FK Novi Grad som finns i Sarajev. Vid 18 års åldern skrev jag mitt första professionella kontrakt för FK Olimpic som spelar i högsta ligan i Bosnien. Där var jag andra målvakt under 3 år. När jag kom till Sverige började jag spela med Karlslund IF 1 år. Det tog därifrån inte lång tid innan jag kom till FBK Karlstad för att sen gå vidare till Carlstad United.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare!
En lugn målvakt som är bra med foten och stabil i luften. Jag försöker ge 100% på varje träning och jag tror att det kommer spegla matcherna.

Vad har du fått för uppfattning av Carlstad United?
Carlstad united är en klubb på hög nivå med unga spelare av bra kvalitet. Atmosfären i laget är bra och spelarna har accepterat mig bra. Jag är imponerad av den andra målvakten i laget och tror vi kan lära oss mycket av varandra.

Alla aktuella nyheter