Bastian Rojas Diaz stannar i United!

Ytterligare en av våra kulturbärare blir kvar i föreningen! Vi kan idag presentera att Bastian, ”Mr United” valt att förlänga sitt kontrakt och därmed blir kvar i Carlstad United. Med sina 197 matcher i United är han redan den mesta spelaren i klubbens historia och det känns därför extra glädjande att nu kunna meddela att det kommer att bli fler. Den stabila mittfältskuggen stod för en stabil säsong 2016 och det känns tryggt att kunna räkna in honom även till nästa säsong.

Tobias Johansson i sportgruppen kommenterar kontraktsförlängningen:
”Vi är såklart väldigt många som är mycket glada för detta. En otroligt viktig kille både på och utanför planen, och en fanbärare utan dess like som i år kanske gjorde sin bästa säsong någonsin! Den kommer han att toppa 2017! Underbart, Basti!”

Bastian Rojas Diaz själv längtar till nästa säsong och kommenterar:
”Det känns som julafton att få spela kvar ett år till. När man kommer upp i åldern så är det inte alltid okomplicerat att få ihop det tidsmässigt. Nu vet jag att jag åtminstone får ett år till med träningar, matcher och skitsnack i omklädningsrummet.

Personligen så hoppas jag att jag kan komma tillbaka snabbt från operationen. Faller allt väl ut så kommer det bli en väldigt rolig säsong.

Lagmässigt så hoppas jag vi kan ta stora steg framåt nästa år. Vi har många individuellt duktiga spelare men väntar fortfarande på ett genombrott som lag i div 1. Ser fram emot att ta det steget nästa år!”

Alla aktuella nyheter