Kaptenen förlänger kontraktet!

André Jernberg är klar för säsongen 2017! Lagkaptenen med en stor roll såväl på som utanför planen utgör såklart en av de viktigaste pusselbitarna i laget och det känns därför väldigt kul att nu kunna presentera honom som klar till nästa säsong. I ryggen har han en riktigt stark säsong och det ska bli spännande att se honom i våra färger även nästa säsong.

André stod för en riktigt bra säsong 2016 och belönades dessutom med Guldbollen, som Värmlands bästa fotbollsspelare herrar 2016.
André stod för en riktigt bra säsong 2016 och belönades dessutom med Guldbollen som Värmlands bästa fotbollsspelare herrar 2016.

Tobias Johansson i sportgruppen kommenterar på följande vis:
”Kaptenen fortsätter. Otroligt trevligt och viktigt! André gjorde en jättefin säsong i år och låg med sina 10 poäng bakom en stor del av vår poängskörd. Han har i och med att han blivit kapten tagit en större roll i gruppen och utanför planen.

Vi vet att André har ytterligare ett par nivåer i sig vilket kommer visa sig nästa år! Vi är superglada för denna tidiga julklapp!”

Kommentar från André kommer vid ett lite senare tillfälle.

Alla aktuella nyheter