Oscar Lander klar för 2017!

Lagbygget fortsätter och nästa namn att räkna in i truppen för kommande säsong är Oscar Lander. Den tekniska yttermittfältaren har flertalet gånger visat prov på fina offensiva kvaliteter och har dessutom ett stort United-hjärta. Det känns därför mycket glädjande att kunna meddela att Oscar fortsätter spela i våra färger.

Tobias Johansson i sportgruppen kommenterar på följande vis:
”Nu faller bitarna på plats i en fin takt. Känner mig lite tjatig, men att Oscar väljer att fortsätta hos os är hur gott som helst! I sina bästa stunder, och när han får vara hel och fräsch, så tillhör Oscar en av seriens bästa spelare! Och med sitt United-hjärta och sina kvalitéer så är vi supernöjda att ha med oss Lander på resan vidare!”

Oscar Lander ser fram emot kommande säsong:
”Det känns riktigt bra att skriva på för ett år till. Vi har ett riktigt härligt gäng och det ska bli grymt kul att köra en säsong till med gubbarna! Inför 2017 tror jag vi kan ta stora kliv som lag. Vi visade redan förra året, framförallt på hösten att vi kan matcha dom bästa lagen i serien och spela riktigt bra fotboll. Fortsätter vi på den vägen, samt får ha en trupp som är hel och konkurrenskraftig tror jag det kan bli en bra säsong för oss!”

Alla aktuella nyheter