Sebastian Bellander stannar i United!

Vi kan nu presentera att ytterligare en viktig spelare kan räknas in till nästa säsongs trupp. Den här gången är det pålitlige försvararen Sebastian Bellander som efter att ha inlett säsongen med en olycklig skada gått från klarhet till klarhet i försvaret. Sebastian har stått för en stabilitet i backlinjen med sin brytnings- och placeringssäkerhet och det känns riktigt kul att se honom i United-dressen även 2017.

Fotboll, Div 1 Norra, Carlstad, PortrŠtt och Lagbild

Tobias Johansson i sportgruppen kommenterar på följande vis:
”Detta känns jättebra, Sebastian värvades från Norrtälje inför i år. Efter en tråkig start med skador visade ”Bella” att han håller hög division-1-klass. Därför är det nu otroligt viktigt att han väljer att ta ytterligare steg tillsammans med oss!”

Kommentar från Sebastian kommer vid senare tillfälle.

Alla aktuella nyheter