Uchenna Ike klar för Carlstad United

Uchenna Ike, närmast från Vasalund, presenterades idag som ett nytt nyförvärv för Carlstad United. Uchenna är en anfallare som två säsonger i rad stått för nio gjorda mål. Han kommer ursprungligen från Nigeria och är född 1990.

Ike

Tobias Johansson i Sportgruppen är nöjd med nyförvärvet och kommenterar:
”Otroligt trevligt nyförvärv! En spelare som under flera säsonger tillhört de bästa forwards i serien! Tillhörde Vasalund senaste året som kvalade till superettan, återigen en spelare utifrån som vet vad som krävs för att ta nästa steg. Detta innebär hårdare konkurrens varje träning och match från samtliga i truppen. Kommer innebära att vi måste höja vår lägsta nivå.

Vi är jätteglada att få hit Ike, och framförallt att spelare vill till oss i konkurrens med andra klubbar på grund av vår attraktiva fotboll.”

Alla aktuella nyheter