Tack Stefan och Bastian

Tillsammans har ni gjort 16 säsonger och drygt 340 seriematcher för Carlstad United. Ett fantastiskt antal matcher för oss i klubben och för våra supporters.

Stefan. Med dina 6 år och 121 seriematcher har du blivit en av trotjänarna i Carlstad Uniteds historia. Vi är glada att du valde att spela för oss när du lämnade Dalarna, dalmas som du är, och med allt du har tillfört.

Bastian. 10 säsonger i den svarta dressen och 222 seriematcher är ett outstanding rekord som är svårt att slå. Du är den meste, och att du har gått under smeknamnet Mr United är en självklarhet. Vi är glada att du stannade hos oss så länge, fast det var tänkt som en halv säsong.

Vi har trivts med er och hoppas att ni har gjort likaså med Carlstad United.

Nu väntar en ny fotbollstid, både för er och för oss, och vi önskar att ni behåller gnistan som håller er fortsatt unga och fräscha. De yngre fotbollsspelarna tycker sig äntligen fått en lucka och undrat när ni någon gång skulle ge er. Det är dags för ett generationsskifte.

Från hela Carlstad United önskar vi er all lycka och ett stort tack.

Alla aktuella nyheter