Oscar Lander förlänger kontraktet

Det är nu klart att även Oscar Lander spelar vidare i den svarta dressen under 2018. Det innebär att han därmed går in på sin 10:e säsong i Carlstad United. Vi är mycket glada att Oscar kör vidare ännu ett år, och vår offensiva uppsättning är nu komplett.

Så här kommenterar Oscar förlängningen:
”Det känns bra att ha fattat ett beslut. Jag funderade ganska länge på om jag hade drivet att fortsätta på den här nivån men har känt att jag vill fortsätta spela på högsta möjliga nivå här i stan. Jag känner att jag kommer från två spelmässigt starka säsonger men att det varit snålt med poäng.

Nu får jag förhoppningsvis en hel försäsong och tror att det kan ge mig en fin grund för att fortsätta spela bra och även göra fler poäng än tidigare. Laget ser väldigt bra ut och vi hoppas på ett bra år! Vi ses på Tingvalla!”

Oscar Lander

Alla aktuella nyheter