United-Tipset säsong 2

Vi kör ett år till med United tipset. Förra årets United Tips gick med ett litet plus och inga storvinster bärgades. I år hoppas vi på ett ännu bättre utfall.

Så om du vill ha lite extra spänning på helgen, stötta Carlstad United och ha chans att dra in lite extra pengar så häng med på United-tipset nu!

Vi kör 30 tipsomgångar med start vecka 16 (helgen 21-22 april). Vi delar upp det i två halvlekar med ett speluppehåll några veckor på sommaren. Du köper en eller flera andelar för 50 kr/vecka. Totalkostnad för varje andel är 1 500 kr. Vill du bara boka upp dig på första halvleken blir kostnaden hälften. Alla som anmäler sig till hela säsongen i United-Tipset får en snygg T-shirt.

Av inbetalda pengar går hälften direkt till Carlstad United BK:s A-lag och andra hälften går till tipspotten. Varje vecka satsas veckans tipspott på intressanta spelobjekt som oddset, stryktips och V75.

Vårt hopp gällande tippandet ställer vi till spelare och ledare i laget. De kommer även att ta in provtippare under säsongen. Varje vecka spel skickas ut på mail till deltagarna.
Förutom stödet och spänningen varje vecka hoppas vi naturligtvis på någon högvinst. De vinster vi får går 70 % till spelarna i tipsklubben och 30 % går till CU.

För att anmäla dig till United-Tipset skickar du ett mail till info@cubk.se. I mailet uppger du namn, telefonnummer, storlek på T-shirt samt om du kör hel eller halv säsong och hur många andelar du önskar teckna dig för.

Sedan betalar du in hela din insats senast den 18 april till bankgiro 426-6391. Alternativt swishar du till 123 007 85 19 och skriver ”United-Tipset” som meddelande.

Välkommen i laget!

Alla aktuella nyheter