Claes Nyman skriver nytt!

Truppbygget fortsätter och idag kan vi glatt meddela att Claes Nyman har signerat ett nytt kontrakt med Carlstad United.

Claes, som haft en lite strulig säsong där sjukdom höll honom borta från fotbollen i sju-åtta veckor under sommaren och hösten, stod i år för sju mål och tre assist i serien och mäktade bl.a. också med 10 mål i en och samma match i DM när Råtorps IK slogs tillbaka med 17-0 på Klasmossen i våras.

Så här säger Claes om det nya kontraktet och de bekymmer han haft under året:

”Det känns väldigt roligt att skriva på ytterligare ett år för CU. Trots att man är lite besviken så här direkt efter seriens slut att vi inte nådde hela vägen fram så måste man ändå vara stolt över hur långt på vägen vi har kommit i år.

Som vanligt var det ytterst få som trodde på oss inför säsongen, många trodde inte ens att vi skulle komma på övre halvan av tabellen. Men vi har tagit enorma kliv i år och det är så inspirerande att spela i ett lag där alla ger sitt yttersta för att vi ska utvecklas. Vi har alla möjligheter nästa år.

Jag hade hoppats att min fysiska form hade hållit i sig hela året men tyvärr blev det inte så. Större delen av hösten har varit jobbig då jag återigen haft problem med orken och andningen. Det som är frustrerande är att vi inte vet vad som är felet egentligen. Mycket spekulationer men inget bekräftat. Jag har varit på läkarundersökningar och kollat alla värden och lungorna men de hittar inget fel.

Jag hoppas verkligen att jag kan gå till botten med detta och att jag kan ge 100% varje träning nästa år, att ha möjligheten att visa vad jag går för och bidra till att vi tar ytterligare kliv nästa år.”

Alla aktuella nyheter