Jesper Karlsson klar för 2019!

Veckans tredje kontraktsförlängning är klar, och det är roligt att meddela att även Jesper Karlsson stannar kvar i klubben nästa år.

Jesper åkte på en skada på träning i vintras när han bröt ett ben i foten, en skada som höll honom borta under större delen av vårsäsongen. Han kom tillbaka i spel under hösten och nu är det alltså klart att han är med i laget minst en säsong till.

Så här kommenterar Jesper det nya kontraktet:

”Jag ser verkligen fram emot nästa års fotboll i Carlstad United. Trots en tung start på säsongen med ett benbrott känner jag ändå att säsongen har blivit en av de bästa i min karriär. Vi går in med en bra trupp inför 2019 med många duktiga fotbollsspelare, samt många förebilder.

Jag vill vara med, som den fotbollsspelare och ledare jag är, och hjälpa och stötta nya spelare in i denna förening. Jag har en stor förväntan på CU 2019!”

Alla aktuella nyheter