Simon Klänge lämnar United

Efter fyra säsonger i Carlstad United lämnar Simon Klänge klubben. Han började redan i somras att jobba hemma i Jönköping, men hans arbetsgivare gav honom möjligheten att spela färdigt säsongen med laget.

Simon kom till klubben 2015 från Tenhult och har under den här tiden tagit stora steg i sin utveckling. Han startade alla matcher han var tillgänglig i den här säsongen, och bidrog från sin backposition med två mål och åtta assist i serien.

Totalt har han spelat 103 seriematcher och svarat för 7 mål och 10 gula kort.

Så här säger Simon själv:
”Vill tacka CU för fyra bra år. Det har varit en fantastisk miljö för att utvecklas fotbollsmässigt och personligt. Alla tränare och lagkamrater har verkligen lagt ner ett otroligt jobb de åren jag varit i CU. Jag önskar klubben all lycka i framtiden!”

Vi säger tack till Simon för den här tiden, och lycka till!

Alla aktuella nyheter