Jonas Olsson tillbaka i CU!

Det är mycket glädjande att kunna presentera nästa del i lagbygget. Jonas Olsson återvänder till Carlstad United från Degerfors IF!

Jonas lämnade Carlstad United för Degerfors inför säsongen 2017 men har nu valt att åter igen dra på sig den svarta tröjan. Han har Töcksfors IF som moderklubb och har tidigare även representerat Carlstad United, Gefle IF och Degerfors IF.

Välkommen tillbaka!

Lars Warnestad, sportchef:
”Det är såklart otroligt kul att Jonas har kommit tillbaka till klubben. Vi vet sedan tidigare vad han kan, och han kommer att kunna bidra mycket till laget, både med sitt spel, sitt ledarskap och sina erfarenheter från elitfotbollen.

Vi är väldigt nöjda med att kunna ro värvningen i hamn.”

Jonas Olsson:
”Det känns fantastiskt att vara tillbaka i klubben som jag blommade ut i!

Det är en klubb som jag har ett stort hjärta för. I mina ögon finns det bara ett mål med säsongen och det är att vi ska ta klivet upp i Superettan. Det var nära redan förra året så de som var med i laget vet vad som krävs.

Jag hoppas kunna bidra med mina styrkor, erfarenheter och en jävla vilja!”

Fotnot
Jonas har 61 seriematcher i den svarta tröjan, varav 57 från start. På dessa matcher har det blivit två mål och fem gula kort.
Han debuterade våren 2009 men hans första mål kom inte förrän 2010-05-16 mot Arameisk-Syrianska.

Hösten 2016 återvände Jonas till CU, för första gången, efter utflykten till Degerfors IF och Gefle IF under säsongerna 2011-2015. Han gjorde tio matcher för CU innan det var dags för en ny sejour i Degerfors IF.

Totalt har Jonas 89 superettamatcher(66 i startelvan) och 21 allsvenska matcher(16 i startelvan) på sin meritlista.

Alla aktuella nyheter