Ted Waltersson-Larsson fortsätter som tränare!

Efter en del pusslande står det nu äntligen klart att Ted Waltersson-Larsson fortsätter som tränare för laget även 2019. Ted kom till klubben innan förra säsongen och har nu signerat ett nytt ettårskontrakt.

David Ekelund, huvudtränare, om förlängningen
”Det är väldigt skönt att det äntligen är klart. Det har varit en del grejer som har gjort att Teds beslut har dragit ut på tiden, men inställningen har hela tiden varit att han ska fortsätta.

Ted är en mycket kompetent och driven tränare som trots anbud om att bli huvudtränare i andra division 1 klubbar valde att fortsätta med oss.

Vi jobbar väldigt tätt ihop i ett team, och även om det är jag som i slutändan har huvudansvaret så jobbar vi tillsammans i allt för att både utveckla spelarna, spelet och varandra. Det här är en väldigt viktig förlängning och det är roligt att det är på plats.”

Ted Waltersson-Larsson
”Jag är oerhört glad över att kunna fortsätta det arbete vi påbörjade under 2018. Det är få förunnat att få arbeta med en spelartrupp och ett ledarteam som drivs så starkt av den kollektiva utvecklingen och framgången som människorna i och kring det här laget gör.”

”Vi har en spännande trupp på gång, och med förra säsongens resa i ryggsäcken blickar jag med stor motivation fram emot att få starta igång arbetet mot starka prestationer och vunna fotbollsmatcher 2019.”

Alla aktuella nyheter