Joel Gustavsson förlänger kontraktet!

Nu är det klart att Joel Gustavsson representerar Carlstad United även 2019. Han kom till klubben från Karlstad BK inför säsongen 2018 och stod under sin debutsäsong för tre mål och fem assist.

Lars Warnestad, sportchef
”Det känns bra att få Joel på plats. Trots att han mestadels fick spela på en ovan position förra året så gjorde han en bra säsong. Det är en hårt jobbande spelare som går att använda på flera positioner och vi är glada att han nu fortsätter i klubben.”

Joel Gustavsson
”Det känns bra att fortsätta på samma spår efter ett bra 2018. Att vara i en inspirerande träningskultur där alla vill bli bättre är viktigt, och den kulturen finns verkligen här. Nu handlar det bara om att ge allt och bjuda på fin fotboll!”

Fotnot
Joel startade i 22 av 29 seriematcher under förra säsongen och byttes in sex gånger. Den enda matchen han missade var hemmamötet med VSK då han var avstängd.

Alla aktuella nyheter