John Junior till Sirius

Nu står det klart att John Junior lämnar CU och skriver ett tvåårskontrakt med IK Sirius i Allsvenskan.

John kom till CU innan säsongen 2018 och stod under sin debutsäsong för 17 mål och 7 assist i div 1 Norra.

Vi riktar ett stort tack till John för hans insatser i den svarta tröjan och önskar ett stort lycka till i Allsvenskan!

Tobias Johansson, sportgruppen
”Det är självklart tråkigt för oss att inte få behålla Junior, samtidigt som vi är otroligt glada för honom och den möjlighet han har fått i och med den här övergången. Han hade en riktigt bra säsong förra året och det var väntat att han skulle få chansen högre upp!

Det visar också vilken bra utvecklingsmiljö vi har i klubben, och Junior sällar sig till en lång rad av spelare som via oss nått elitfotbollen.”

John Junior kommenterar det själv så här
”I’ve been blessed to spend these last few months with this club. I have discovered here warm, passionate, affectionate and supportive fans. It´s time for me to leave, but wherever I go I will always remember what it is to be in a place where football is not just a passion, but a way to keep a family together.

I want to say thank you to the CU staff who helped me settle down and gave me the opportunity to once again experience the pleasure to play in Division 1. And of course a special thank you to our coaches who made it possible. They believed in me from the first minute to the last, and for that I will forever be grateful to them.

It was an honour to be part of your army. You will always be in my heart – CU.”

Alla aktuella nyheter