Timothy McNeil klar för Carlstad United!

Nu står det klart att truppen förstärks med en ny forward när Timothy McNeil, 28, ansluter från Team TG.

Timothy har varit en framstående spelare i Team TG under flera år och har på de senaste tre säsongerna i division 1 Norra gjort 37 mål på 62 matcher. Ett varmt välkommen till CU!

Lars Warnestad, sportchef
”Vi är så klart väldigt glada att Timothy valt att komma till oss. Vi har jobbat på att hitta en forward till med tanke på att vi förväntade oss att tappa Junior. Vi har då velat plocka in en spelare med stor erfarenhet av spel på den här nivån och som också producerat mål över en längre tid.

I Timothy får vi en forward som adderar mycket kraft och fart till vårt anfall och som passar bra in i vårt sätt att spela fotboll.”

Timothy
”Efter ett flertal fina säsonger med Team TG ser jag verkligen fram emot att representera Carlstad United 2019. Vi kommer att göra allt vad som krävs för att nå superettan!”

Lite fakta
Timothy har Sandviks IK som moderklubb.Efter fyra år i Umeå FC, som också innehöll utlåningar till Skellefteå FF, kom han till Tegs SK inför säsongen 2013.

Redan första säsongen svarade han för 16 fullträffar och sedan har det bara rullat på. Under de sex senaste åren har han snittat drygt 14 mål per säsong.

Då ska man betänka att han under förra säsongen, trots skadeproblem, kom upp i 10 mål på endast 16 matcher.

Alla aktuella nyheter