Sportlovsfotboll med mersmak

Under veckan som gått har Carlstad United arrangerat sportlovsfotboll i Fröding Arena.

Under måndag, onsdag och fredag var alla, i åldrarna 7-13 år, inbjudna att komma och spela fotboll tillsammans med oss. Uppslutningen var mycket bra där ungefär 150 barn och ungdomar var med under de tre dagarna.

Från klubbens sida var det flera av spelarna i a-laget, ledda av Eric Jernberg, som var med och spelade. Utöver det så var representanter från ”Rörelse i Kronoparken” med och hjälpte till.

Eric Jernberg, hur vill du sammanfatta veckan?
Fantastiskt roligt. Det är min sammanfattning.

Kan du berätta lite mer om sportlovsfotbollen och veckan som gick?
Det har varit fantastiskt roligt som sagt. Vi ville göra något för alla barn och ungdomar under sportlovet där de skulle få möjlighet att aktivera sig med fotboll. Vi ville att det skulle vara för alla, och helt gratis, så att ingen skulle bli exkluderad.

Det har varit otroligt att se alla barn och ungdomar, både killar och tjejer från många delar av Karlstad, vara med. Bland deltagarna fanns det t.o.m. en tjej och en kille från Stockholm som var här och firade sportlov.

Det kom fler deltagare än vi hade vågat hoppas på, vilket så klart är skoj. Att ”Rörelse i Kronparken” var med och hjälpte till var också grymt.

Kronparken som stadsdel är jättefin och vi älskar att ha vår hemvist här. Det är mycket roligt som händer här uppe och vi vill vara en del i det, och vi kommer jobba hårt för att vara det.

De som varit med under veckan har bidragit med mycket glädje och skratt och jag hoppas att det kommer komma minst lika många när vi gör det här igen.

Alla aktuella nyheter