CU använder TicketCo!

Fr.o.m. idag tar Carlstad United ett stort steg mot att bli digitaliserade när vi börjar använda tjänsten TicketCo.

TicketCo är ett användarvänligt, enkelt, säkert och smart system för biljetter, kiosk, supportergrejer och allt annat som rör försäljning och våra evenemang. Tjänsten är helt gratis för dig som användare, och vi kommer allt eftersom att utöka utbudet i tjänsten.

Först ut finns möjligheten att teckna medlemskap i klubben samt köpa biljetter till våra två kvarvarande träningsmatcher på hemmaplan. Köper du din biljett till träningsmatcherna via Ticket Co är det helt gratis att gå in.

Senare under veckan kommer vi att addera årets säsongskort samt lösbiljetter till samtliga våra hemmamatcher i serien.

Under säsongen kommer vi att rabattera förköp till matcherna via TicketCo, så du betalar ett billigare pris för förköp än om du löser entré på plats. Vi kommer även att rikta fördelaktiga erbjudanden till dig som använder tjänsten.

Användandet av TicketCo kommer att underlätta för dig som besöker våra matcher och även för oss som förening med ett säkert och enkelt system.

Ladda hem appen TicketCo Wallet redan idag!

Vill du få en inblick i hur systemet är uppbyggt och hur det ser ur, titta på http://ticketco.events

Alla aktuella nyheter