Viktig bortapoäng bärgad

Det såg länge ut som att CU skulle få resa hem med tre poäng från Grimsta IP men Akropolis nyförvärv Alagie Sosseh satte kvitteringsbollen till 2-2 i matchens absoluta slutskede.

Matchfakta

Startelva
1. Fredrik Enberg
4. Ludvig Gran
5. Jonas Olsson
6. Erik Jernberg
7. André Jernberg
9. Alexis Bbakka
12. Joel Gustavsson
15. Michel Yanez Hernandez
18. Erik Nilsson
19. Timothy McNeil
22. Oscar Danielsson

Ersättare
27.  Tobias Johansson
8.  Linus Almqvist
10.  Claes Nyman
11.  Bilos Yonakhir
14.  Erik Sachs
20.  Jesper Karlsson
23.  Lukas Rhöse

Byten
56 Joel Gustavsson -> Bilos Yonakhir
69 Timothy McNeil -> Jesper Karlsson
78 Erik Nilsson -> Claes Nyman

Mål
13 0-1 Timothy McNeil
50 0-2 Alexis Bbakka
60 1-2 Adhavan Rajamohan
90 2-2 Alagie Sosseh

Kommentar

Första halvlek
Första halvan av första halvleken var vi ganska bra. Vi intog lägre positioner i försvarsspelet och höll Akropolis till inläggsspel och några hörnor.

Va var tålmodiga och varierade i vårt anfallsspel vilket resulterade i 0-1 när Alexis Bbakka frispelade Timothy McNeil.

Mot slutet av halvleken började vi slarva med bollen och i värderingarna. Akropolis fick ett visst tryck på oss med en hel del inlägg.

Andra halvlek
Vi justerade vårt försvarsspel något och fick bättre kontroll på deras inläggsspel. I den 60:e minuten kunde vi utöka vår ledning till 0-2 när vi kombinerade centralt och Erik Nilsson spelad fram Alexis Bbakka som kunde placera in bollen.

Efter målet kändes det som att vi hade full kontroll på tillställningen men då hittar domaren en straff efter en hörna och Akropolis kunde reducera.

Där svängde momentum och vi hamnade i mycket försvarsspel, vilket vi gjorde bra. Men när vi har bollen så får vi inget flyt i spelet.

Det kändes ändå som att vi varpå gång att stänga matchen men i den 90:e minuten kom Akropolis i en snabb omställning och kunde kvittera efter ett fint inlägg mellan våra mittbackar.

Sammanfattning
Sammantaget så kan man säga att vi är bra i perioder när vi gör det vi ska, men att vi idag är för dåliga i vårt passningsspel. Det gör att Akropolis har mycket boll och kan trycka in en kvittering.

Ändå starkt att få med en poäng hem från en svår bortamatch.

Alla aktuella nyheter