Fotbollsskola på Kronoparken

FotbollsskolaDen här veckan är det full fart på Klasmossen när vi arrangerar en fotbollskola för barn 7-13 år. Tack vare flera av våra sponsorer är det möjligt för oss att sätta samman en fotbollskola för barn från Kronoparken där barnen får en t-shirt, vattenflaska och en boll, samt lunch varje dag på Frödingskolan – helt utan kostnad.

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som gjort det möjligt:
Intersport, Eurostair, Scandic, OK Värmland, Länsförsäkringar, Karlstad Energi, Karlstad Stift och Wafab Bil.

Så här säger Eric Jernberg om veckan:
– Det är jätteroligt att vi har kunnat göra det här. Alla föräldrar har inte råd att betala de 600-800:-/vecka som en fotbollskola brukar kosta, och vi vill inte att någon ska bli exkluderad för att de inte har pengar.

Vi ville erbjuda en vecka med heldagsaktiviteter och bra mat till barnen på Kornoparken, och det är fantastisk att vi kunnat göra det tillsammans med våra sponsorer.

Stort tack även till Rörelse i Kronoparken som stöttar med sina ungdomsledare!

Alla aktuella nyheter