Lukas Rhöse förlänger kontraktet!

I dagarna blev det klart att Lukas Rhöse förlänger sitt kontrakt med klubben ett år, och det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2020.

Lukas kom till klubben som 14-åring från Norrstrands IF och flyttades upp i a-laget inför säsongen 2017, där han nu spelat till sig en startplats.

Lukas om förlängningen:
Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt med CU då jag trivs väldigt bra i klubben. Det känns tryggt att få fortsätta min individuella utveckling tillsammans med laget. Vi har en tuff och utmanande höst framför oss, men jag är övertygad om att vi har spelartruppen för att göra det till en rolig sedan, både resultatmässigt och spelmässigt.

Lars Warnestad, sportchef:
Vi är såklart glada att förlänga kontraktet med Lukas. Det är en mycket spännande spelare som tagit stora kliv i sin utveckling den senaste tiden, och vi är nöjda att han vill fortsätta den utvecklingen hos oss.

Alla aktuella nyheter