Filip Johansson Bahar klar för CU!

Under transferfönstrets sista dag gjorde klubben klart med mittfältaren Filip Johansson Bahar på ett kontrakt som är skrivet över säsongen 2020.

Filip är född 1999 och flyttade som 15-åring från Karlstad till Norrköping för spel i IFK Norrköpings ungdomslag. Under åren i klubben representerade han alla ungomslag och spelade även några matcher i deras U21.

Han var samtidigt tillgänglig för spel i Sylvia som då höll till i division 2, och gjorde några matcher även där.

Sommaren 2018 lämnade han Norrköping men skadade sig allvarligt under en provträning i Norge och har inte spelat fotboll sedan dess.

Filip tränar med, och är spelklar för, CU, men finns även med på vårt samarbetsavtal med Hertzöga BK där han redan hunnit debutera i div. 3 under helgen som gick.

Så här säger Filip själv om att komma till CU:
”Jag är väldigt tacksam att CU gav mig möjligheten att komma hit. Det är en fantastisk klubb att vara i med både duktiga spelare och ledare runtom mig. Det är en miljö jag känner att jag kan utvecklas i som fotbollsspelare.”

Huvudtränare David Ekelund::
”Vi hade Filip i träning under två veckor innan vi erbjöd honom ett kontrakt. Även om han inte spelat fotboll på länge och därför har en startsträcka innan han är helt i matchform, så har han väldigt intressanta kvaliteter.

Han är duktig med boll och har en förmåga att hela tiden skapa yta och tid åt sig själv. Det tillsammans med hans höga arbetskapacitet på planen gör att vi tror att kan kommer kunna utvecklas på ett bra sätt hos oss.

Möjligheten att direkt även matchas i Hertzöga BK kommer att snabba på hans utveckling. En spännande spelare vi är glada att ha knutit till oss.”

Alla aktuella nyheter