Jobb

Jobbannons eventpersonal

Vill du vara med och jobba i vår eventgrupp?

Vi vill alltid ge publiken på våra hemmamatcher bästa möjliga upplevelse. Dels naturligtvis genom spelet på planen, men också servicen runt planen. Det finns ett stort antal uppgifter vi behöver hjälp med. Några exempel:

• Jobba i entrén
  • Grilla hamburgare
  • Koka korv
  • Skära tomater
  • Hacka lök
  • Brygga kaffe
  • Duka och göra snyggt i pressrummet
  • Ta betalt i kiosken
  • Sätta upp beachflaggor
  • Sälja souvenirer
  • Vara speaker
  • Sjukvårdare
  • Se till att domarna får bra mottagande och service
  • Liverapportera på sociala media och andra digitala plattformar

… och mycket, mycket mer.

Har du varit på fotbollsmatch, vet du vad vi snackar om. Ibland tar vi också i extra mycket och gör olika evenemang som t ex Okoberfest. Då blir det riktigt mycket drag på Tingvalla.

Är du intresserad av att hjälpa till kan du höra av dig till Christoffer Backa på vårt kansli 054 – 83 64 60 eller maila till christoffer.backa@cubk.se.

Jobbet är ideellt, men som tack får du gratis entré till matcherna och inte minst lär du känna en massa trevligt folk som jobbar i Carlstad United. Bara en sån sak.

Sist, men inte minst: vi jobbar efter principen ”en person, en uppgift”. Det innebär att du åtar dig precis så många uppgifter som du anser är nog. Ingen risk alltså att vi kräver att du ska vara överallt samtidigt.

Hör av dig så snart du kan. Serien börjar snart. Det längtar vi alla efter.

CU jobbannonsI Carlstad United tror vi på lagarbete och att hjälpa varandra. Därför ska vi nu bygga upp ett team av kommunikatörer som på olika sätt ska jobba med vår externa kommunikation. Det handlar bland annat om:
• uppdatera vår webbplats.
• uppdatera klubbens Facebook, Instagram och Twitter.
• producera reportage, intervjuer och matchreferat.
• sköta intervjuer och vara med på presskonferenser vid våra hemmamatcher.

Vi vill att du har en stark kommunikativ förmåga, att du kan bearbeta bild-, video- och textmaterial, att du kan jobba i WordPress samt att du är hemma i de social media vi använder.

När vi har vårt kommunikationsteam på plats, bestämmer vi tillsammans vem som jobbar med vad. Det här är en bra erfarenhet för framtiden och för ditt CV.

Vi samarbetar med Markant Reklambyrå i Karlstad när det gäller våra varumärkesfrågor, så de finns med som stöd och support för teamets arbete.

Intresserad? Hör av dig till Gunnar Bergqvist på 070 – 322 06 92 eller gunnar.bergqvist@cubk.se.

Säsongen är igång, så vi kör också igång så snart vi hittat rätt medarbetare.

CMORE