Matcher
Skövde AIK
Carlstad United

15:00 - 17:00
lördag 11 augusti 2018

2-2

Timmersdala IP

Carlstad United spelade 2-2 mot division 1-laget Skövde AIK i generalrepetitionen inför den spännande hösten i division 1 Norra.

De två nyförvärven Thomas Boulesteix (spelade hela matchen) och Ramez Matti (inbytt i andra halvlek) gjorde debut i den svarta dressen.

Nu väntar en veckas förberedelse inför en lång resa och den svåra bortamatchen mot Skellefteå FF.

Startelva

Tobias Johansson
Ludvig Gran
Eric Sachs
Thomas Boulesteix
Michel Yanez Hernandez
Jesper Karlsson
Ludvig Almqvist
Joel Guastavsson
John Junior
Uchenna Ike
Simon Molander

Mål

10 0-1 CU (Linus Almqvist)
35 0-2 CU (John Junior)
65 1-2 SAIK (William Granath)
87 2-2 SAIK (Jesper Andersson)

Davids kommentar

Vi inledde matchen på ett ok sätt. Vi hade många bra tankar i vårt spel men det var för många tekniska misstag som ledde till bolltapp.

Vi tog ändå ledningen efter tio minuter efter att John Junior blev fälld i straffområdet. Linus Almqvist placerade, säkert, straffen i mål.

Efter målet tog vi över spelet och började skapa lite tryck mot Skövdes mål. Vi hade några hyfsade chanser och skapade ett antal hörnor som dock inte resulterade i mål.

Med ca tio minuter kvar av halvleken spelade vi in i boxen och bollen nådde Joel Gustavsson via handen på en försvarare. Joel satte bollen i mål men domaren blåste för straff i samma sekund som Joel skjuter.
John Junior satte straffen i mål.

I den andra halvleken inledde Skövde bäst och skapade ett visst spelövertag. Med en halvtimme kvar av matchen fick Erik Sachs rött kort efter en, minst sagt, märklig målchansutvisning.

Efter utvisningen blev det mycket försvarsspel mot ett Skövde som trummade på. Trots detta såg det ut som vi skulle reda ut det hela men i den 88:e minuten drog en hemmaspelare på
ett volleyskott från ca 22-23 meter som satt helt otagbart i det bortre hörnet och därmed hade Skövde kvitterat till 2-2.

Sammantaget så gjorde vi en bra första halvlek där vi låg rätt i försvarsspelet och spelade bra offensivt.

Vi gjorde sedan åtta byten löpande under den andra halvleken vilket, tillsammans med utvisningen, ryckte sönder matchen för vår del.Vi jobbade på bra men fick inget flyt i spelet.

Det är otroligt skönt att vara igång med matcherna igen och nu har vi en spännande vecka framför oss.

Ska du gå på matchen?
Läs våra ordningregler.

Alla matcherCMORE

CMORE